Vi kommer nå i gang med Blu-ray-anmeldelser (Foto:  sxc.hu )
Vi kommer nå i gang med Blu-ray-anmeldelser (Foto: sxc.hu )

Audiovisuelt anmelder Blu-ray-filmer

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hvilket utstyr du ser filmene din med er selvsagt viktig, men det er tilsvarende viktig å vite hvilke filmer du bør bry deg om å se. Audiovisuelt vil gjerne være med å fortelle deg om begge deler.

Vi starter straks opp med anmeldelser av filmer og vil utelukkende fokusere på HD-utgivelser, som foreløpig er begrenset til Blu-ray-formatet. Så fort andre distribusjonskanaler (f.eks. streaming-tjenester) kan tilby HD-materiale, vil vi nok også se nærmere på disse.

I tillegg til en mer tradisjonell anmeldelse av filmene, ser vi også nærmere på det tekniske – lyd- og bildekvaliteten, samt ekstramaterialet til filmen. Måten vi deler det opp på er at første side i anmeldelsene inneholder den tradisjonelle anmeldelsen, men vi på side to ser på de tekniske aspektene ved utgivelsen. Eventuelle ekstra skjermbilder presenteres på side tre i anmeldelsene.

Ellers skal vi også få på plass en trailerseksjon her på Audiovisuelt – og vi håper å ha denne på plass igjen om kort tid.

Vil du bidra?

Vi har et mål om å holde et høyt tempo på anmeldelsene, og har allerede med oss flere flinke folk på laget. Skal vi klare å dekke så mange av filmtitlene som vi ønsker, vil vi imidlertid trenge enda mer hjelp. Ta kontakt og skriv noen linjer om deg selv dersom du er skrivefør og interessert i å bidra som anmelder.

Din mening

Vi vil veldig gjerne ha innspill på innhold, struktur m.m. på Blu-ray-anmeldelsene våre. Eller kanskje du savner annen funksjonalitet eller tjenester relatert til film på sidene våre? Bruk tilbakemeldingsforumet, forumtråden nedenfor, Twitter eller Facebook.

Les vår første Blu-ray-anmeldelse her: Trollmannen fra Oz.

En oversikt over Blu-ray-titler i salg og priser på disse finner du i vår prisguide.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen