Philips' første OLED-TV har gått ned betraktelig i pris siden vi testet den tidligere i år. Det har også blant annet Sonys lekre MDR-1000X.
Philips' første OLED-TV har gått ned betraktelig i pris siden vi testet den tidligere i år. Det har også blant annet Sonys lekre MDR-1000X.

Åtte elektronikk-kupp du kan gjøre denne uken

Flere av testvinnerne våre har stupt i pris.

Noe av det mest utfordrende når vi tester produkter her på Tek.no er å vurdere prisen produsentene har valgt, spesielt fordi den i mange tilfeller endrer seg raskt selv kort tid etter lansering. 

I det siste har vi kommet over en rekke produkter som har gått kraftig ned i pris siden vi testet dem, og også noen som er på svært gode tilbud denne uken.

Vi tenkte derfor å dele dem med dere. 

Dette er altså produkter vi har testet med godt resultat, og som vi derfor varmt kan anbefale. At prisen har gått ned gjør sannsynligvis at de er aktuelle for flere. 

 

De beste kuppene vi fant denne uken 

 

Sony MDR-1000X

Topp støykansellering til kraftig redusert pris

Sony MDR-1000X

Pris ved lansering: 4 295 kroner
Pris nå: 2 690 kroner

Sonys trådløse flaggskip MDR-1000X overbeviste stort da vi testet dem for et knapt år siden, med støykansellering helt på Bose-nivå, samtidig som de har en rekke smarte og innovative funksjoner.

Blant annet kan du holde håndflaten mot den ene øreklokken for å dempe musikken og aktivere de utvendige mikrofonene. Veldig praktisk om du gjerne vil få med deg en beskjed eller høre hva kapteinen på flyet sier. 

Lydkvaliteten er også et par hakk over hva Bose har levert, med bedre dynamikk og en mer naturlig og presis bass. Da vi testet dem kostet de imidlertid over 4000 kroner, mens en rekke butikker nå selger dem til langt mer attraktive 2690 kroner.

Det skyldes sannsynligvis at Sony planlegger å introdusere etterfølgeren til 1000X på IFA-messen denne uken, men uansett: Dette er et kupp, og garantert hodetelefoner du vil ha glede av i lang tid. 

Les testen av Sony MDR-1000X >>

Philips 55POS901F

OLED-TV til under halv pris

Philips 55POS901F

Pris ved lansering: 34 995 kroner 
Pris nå: 14 795 kroner

Da vi testet Philips' første OLED-TV i februar kalte vi den «en av de beste TV-ene du kan kjøpe akkurat nå». 

Den har et sortnivå LCD-TV-er flest bare kan drømme om, meget habile farger og i tillegg god bildekvalitet selv ved meget raske bevegelser. TV-en er ellers responsiv og rask, og Android-plattformen den benytter har gjort store fremskritt de siste årene. Ambilight-teknologien som belyser veggen bak TV-en gjør også at den står litt ekstra ut i mengden. 

Da vi testet TV-en kostet den imidlertid rundt 30 000 kroner, noe som fremsto som litt vondt å svelge for en 55 tommer stor TV, og den prisen bestod til og med april. Nå er imidlertid prisen mer enn halvert, og du kan skaffe deg en smekker OLED-TV for under 15 000 kroner. 

Les testen av Philips 55POS901F >>

Netgear Orbi AC300 tri-band WiFi Starter Kit

Wifi med superdekning

Netgear Orbi AC300 tri-band WiFi Starter Kit

Pris ved lansering: 4 790 kroner 
Pris nå: 3 887 kroner

Om du ikke er helt stø på hva mesh-nettverk er, så er det kort fortalt en wifi-løsning bestående av flere små bokser som trådløst jobber sammen for å gi deg god dekning i hele boligen. Om du har en stor eller knotete utformet bolig er dette en løsning som er langt å foretrekke versus en vanlig ruterløsning med én enhet som skal slite seg til å gi deg nett overalt. 

Vi har i flere omganger snakket varmt om Netgears mesh-løsning. Den består i motsetning til en del av konkurrentene bare av to enheter, men disse er til gjengjeld større og kraftigere enn de fleste av konkurrentene. Orbi har også et dedikert 5 GHz-bånd mellom de to enhetene, som sørger for at du får tilnærmet full hastighet i hele dekningsområdet. 

Orbi mangler kanskje den enkle og brukervennlige app-løsningen som en del av konkurrentene har, men dette er en relativt idiotsikker måte å sikre deg godt trådløst internett overalt så lenge du ikke har en bolig større enn rundt 350 kvadratmeter.

Prisen nå er snaut 3900 kroner, altså en tusenlapp mindre enn da Orbi ble lansert, men det er ikke det billigste vi har sett den: Et par uker i mai var prisen så lav som 2490 kroner. 

Les samletesten av mesh-nettverk >>

Acer Predator X34 (G-Sync)

Knallgod skjerm til litt mer overkommelig pris

Acer Predator X34 (G-Sync)

Pris ved lansering: 11 990 kroner 
Pris nå: 8 888 kroner

Du kan si mye om kurvede TV-er, men til databruk er en kurvet skjerm vel så interessant, og om du har siklet på Acers svært gode X34 er dette kanskje tidspunktet å anskaffe den på. Lefdal kjører nemlig et solid tilbud på skjermen denne uken, flere tusen kroner under det som har vært «the going rate» den siste tiden, og en sjelden anledning til å handle seg en X34 under ti tusen kroner. 

Lysstyrken er ikke den absolutt hvasseste, men bildekvaliteten er særdeles god, og responsiden er god, til tross for at dette dreier seg om et IPS-panel. Den støtter også Nvidias G-Sync-teknologi for rivefri spiling, og kan «overklokkes» til 100 bilder i sekundet. 

En alt-i-en-løsning som tilfredsstiller både deg som er på jakt etter en skjerm som fungerer godt både til jobb og spill, konkluderte vi da vi testet skjermen.

Les testen av Acer Predator X34  >>

Logitech UE Boom 2

Super allroundhøyttaler

Logitech UE Boom 2

Pris ved lansering: 1 995 kroner 
Pris nå: 990 kroner

Siden Ultimate Ears lanserte sin Boom-høyttaler for et par år siden har den vært en ledestjerne i markedet for blåtannhøyttalere, og den andre versjonen er naturligvis ikke noe unntak. Lyden er solid, selv om den mangler litt basstrøkk, og lyden sendes attpåtil ut i 360 grader, noe som gjør at det låter likt uansett hvilken retning fra høyttaleren du befinner deg i.

Høyttaleren er på størrelse med en ølboks, og den er såpass vanntett at du kan miste den i bassenget uten at den tar skade av det. Batteritiden er også god, spesielt om du ikke spiller på maks volum, og den spiller så høyt at du fint kan bruke den som kompanjong til en sandvolleyballøkt. 

Prisen har kommet betraktelig ned siden høyttaleren ble lansert, og nå er det en rekke butikker som selger Boom 2 til under tusenlappen. Det er mye moro for pengene.

Les hele testen av Logitech UE Boom 2 >>

Creative MUVO 2

Større versjon av en imponerende minihøyttaler

Creative MUVO 2

Pris ved lansering: 835 kroner 
Pris nå: 499 kroner

Creatives Muvo 2C stakk av med et Anbefalt-stempel da vi testet trådløse minihøyttalere tidligere i år, kun slått av den langt dyrere UE Wonderboom. Nå er storebror Muvo 2 på tilbud, og det er ingen grunn til at ikke også den skal være et veldig godt kjøp. 

«Creative MUVO 2c er et kjempegodt alternativ dersom du vil ha en god og ultraportabel høyttaler som også tåler en tur på stranda. Lyden er i tillegg overraskende klar og god, og er best i testen når det gjelder å gi en ren og presis gjengivelse av de fleste musikksjangre», skrev vi i testen av minihøyttalere. 

Om du ikke vil bruke en tusenlapp på Boom eller andre høyttalere i den klassen, kan altså Creative Muvo 2 være et godt valg, og den koster nå halvparten av Boom 2.

Les hele testen av minihøyttalere >> 

Earin M-1

Helt trådløse øreplugger med svært god lyd

Earin M-1

Pris ved lansering: 1 990 kroner 
Pris nå: 995 kroner

«Helt trådløse» øreplugger har så langt plassert seg i en rimelig kostbar prisklasse, men denne uken kan du få en av produktene med best lyd til en svært god pris. Svenske Earins M-1 er kanskje de mest minimale helt trådløse ørepluggene vi har sett, og dessverre går det litt utover kvaliteten på tilkoblingen. Da vi testet dem opplevde vi nemlig at tilkoblingen mellom de to ørepluggene falt ut i et lite sekund med jevne mellomrom. 

Den lave prisen skyldes sannsynligvis at neste versjon fra Earin dukker opp snart. Vi er blitt lovet testutgave lenge, men det har foreløpig drøyet. Siste beskjed fra den kanten var at den skulle dukke opp i slutten av august, men vi tviler kanskje litt på at det er tilfelle, da den datoen har blitt pushet tilbake gjentatte ganger allerede i år. 

Uansett er dette svært god lyd i svært kompakt utforming. Kanskje du er heldigere enn oss med tilkoblingen, dessuten.

Les samletesten av helt trådløse øreplugger >>

Ellers kan det være verdt å nevne at Elkjøp og Lefdal har noen få igjen av en av fjorårets beste TV-er fra Samsung, nemlig 65-tommeren i 9-serien UE65KS9005, som de selger ut til 16 995 kroner.

Det er gode 8000 kroner ned fra hva prisen var for noen dager siden, og selv om dette er fjorårets modell er den fortsatt en svært god TV. Disse er imidlertid bare tilgjengelig i butikk, så du må være litt heldig for å finne en.

Har du sett noen kupp i det siste? Syng ut i kommentarfeltet. 

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Tek.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen