ATI utvider All-in-wonder-serien

ATI sin All-in-wonder-serie er i bunn og grunn Radeon-kort med TV- og radiomottaker og programvare som kan gjøre enhver maskin om til en "HTPC" (home theatre PC), med mulighet for opptak og tidsskifting av TV og radio. Kombinert med ATIs nylanserte Eazyshare-programvare kan All-in-wonder-kort dessuten streame video til andre Radeon-kort i hjemmenettverk.

Det som har holdt AIW-kortene tilbake fra de helt store høyder har til nå vært prisen, og markedsplasseringen som "det beste av det beste" - men dette ser nå ut til å endre seg.

Med lanseringen av dagens nye All-in-wonder-kort, begynner ATI å plukke i budsjettmarkedet. ATI All-in-wonder 9200 koster for eksempel 149 dollar, men du må ut med litt mer for storebrødrene: AIW 9600 og 9600XT koster henholdsvis 199 og 299 dollar.

Bortsett fra 3D-ytelsen i de forskjellige kortene, ser de ut til å skille seg mest ut på hvilke fjernkontroller de har. AIW 9600XT får ATIs nydesignede Remote Wonder II-kontroll, mens AIW 9600 må nøye seg med den "gamle" versjonen og AIW 9200 ikke får noen i det hele tatt.

Les mer om kortene hos ATIs hjemmesider.

Pris og tilgjengelighet i Norge er for tiden ukjent, men erfaringsmessig pleier det å virke å legge til en null på den amerikanske prisen.

(Kilder: X-bit labs, ATI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen