ATI slipper Catalyst 3.9

Brikkeprodusenten sier ingenting om hvorvidt de mye omtalte problemene med "døde" skjermer og varme grafikkort er løst. Selv om ATI dementerte ryktene ganske bestemt, vil mange mene at utgivelsen av nye drivere kort tid etter er en slags innrømmelse.

ATI har derimot bestemt seg for å gi ut nye drivere hver fjerde uke, for å holde tritt med nye spill og feilrapporter fra publikum. Listen over problemer som er løst i Catalyst 3.9 er også stappfull at veldig konkrete feil i enkeltspill, som "hakkete" spilloplevelse i HomeWorld 2 fjernet". Det virker også som om selskapet har fikset en hel rekke problemer som har oppstått på grunn av antialising-funksjonene til Radeon-kortene.

Responsen på driverne i forumet vårt er hittil blandet, men gjennomsnittsreaksjonen er at det ikke er noen vesentlig ytelsesforbedring eller forverring. Noen har derimot opplevd hengende systemer og tregere tegning på skjermen i Windows, som også var et problem på en arbeidsmaskin hos Hardware.no.

ATI Catalyst 3.9 for alle Radeon-kort kan lastes ned fra ATI sine nettsider. Klikk for henholdsivs Windows XP/2K og Windows 98/ME.

Det er alltid en god idé å avinstallere gamle drivere først.

(Kilder: forum.hardware.no, ATI)

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen