ATI med mediaserver-program

I følge ATI finnes det nå rundt ti millioner hjemmenettverk i verden, og selskapet synes derfor at det er på tide å slå på en funksjon i "built by ATI" all-in-wonder-kort som gjør dem om til "streaming" video-servere. ATI Eazyshare-programvaren bli tilgjengelig på ATI sine hjemmesider i løpet av desember, og legger til en funksjon som gjør at all-in-wonder kan videresende direktesendt fjernsyn eller oppptak til hele hjemmenettverket over kablet ethernet eller trådløse 801.x-protokoller.

Klientmaskiner med ATI-kort får tilgang til alle funksjonene i all-in-wonder-kortet til serveren, som tidsskifting, opptak og automatisk tilbakespilling av "live" fjernsyn.

ATI sin pressemelding hevder at de eneste kompatible klientkortene er "built by ATI"-kort - men dette virker usannsynlig ettersom ATI for lengst har overlatt produksjon av ATI-kort til eksterne produsenter som for eksempel Sapphire.

Dermed blir det kanskje mulig å sette all-in-wonder-kortet i en server istedenfor i underholdningsmaskinen i fremtiden. Selskapet regner utvilsomt med å selge flere ATI-kort på Eazyshare-programmet, ettersom det krever at det er et ATI-kort i klientmaskinen.

Eazyshare-programvaren bli tilgjengelig fra ATI sine hjemmesider i løpet av desember, men kommer også i følge selskapet til å bli en del av Catalyst 3.10-pakken - som altså antakeligvis kommer omtrent på samme tid.

(Kilder: ATI, X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen