ATI lanserer MOBILITY Radeon X600

Den nye grafikkbrikken har fått bred støtte fra de fleste OEM og ODM-produsentene på markedet. Produsenter som ASUS, Acer, Arima, Clevo, ECS, HP, Mitac, Quanta, Uniwill og Wistron har meldt sin interesse for produktet. Noe som er vel og bra, det betyr at vi vil se flere bærbare med denne grafikkbrikken i løpet av nærmeste fremtid. Vi vet allerede at flere av ovennevnte produsenter har maskiner som er ”oppe og kjører” med denne grafikkbrikken i sine laboratorium.


ATI MOBILITY Radeon X600

ATI har ikke gjort spesielt store tekniske inngrep med MOBILITY Radeon X600. For sistnevnte er i bunn og grunn en MOBLITY Radeon 9700-brikke der AGP-grensesnittet er byttet ut med et PCI Express-grensesnitt. Videre har ATI strødd noen små detaljer over MOBILITY X600 for å gjøre det mer atteraktivt for forbrukerne. MOBILITY X600 støtter noen nye teknologier som f.eks. LCD-EE og POWERPLAY 5.0. LCD-EE skal i følge ATI gi bedre støtte for bredformatskjermer (widescreen) med høy-oppløsning og LCD-latencyen (forsinkelse) skal også være forbedret.

Etter det vi kan se er det foreløpig ingen produsenter som har annonsert produkter på den nye brikken fra ATI, men vi kommer med nærmere detaljer hvis det skulle dukke opp noen bærbare med denne brikken.

Vi i hardware.no jobber for øyeblikket med å få til en test av en bærbar PC med MOBILITY Radeon X600 senere denne måneden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen