ATI lanserer MOBILITY FireGL T2

FireGL T2 er grov sagt basert på FireGL 9600 brikken som finnes for stasjonære PCer. FireGL T2 er som man skjønner en utgave spesielt tilrettelagt for bærbare PCer. Hovedforskjellene er at MOBILITY utgaven har innebygd støtte for ATIs strømsparingsinstrukser som går under navnet PowerPlay. En annen viktig forskjell er at FireGL T2 klarer kun seks teksturer per ”rendring pass” i motsetning til FireGL T2 for stasjonære PCer som klarer 16.

HP og IBM har allerede lansert bærbare maskiner med støtte for denne brikken. HPs alternativ heter nw8000. IBMs har to maskiner på banen som leveres med denne brikken. Modellene heter forøvrig R50P og T41P. Samtlige modeller fra både HP og IBM leveres med 128MB DDR RAM integrert i brikken.

Både driverene og brikken selv er sertifisert av ledende produsenter av CAD og DCC applikasjoner. Om dette stemmer eller ikke har vi ikke undersøkt, men dette er noe ATI hevder selv. Du bør derfor undersøke dette nærere mot ditt favorittprogram før du går til innkjøp av en bærbar PC med denne brikken.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen