ATI Catalyst 4,9 ute

De forrige Catalyst-driverne skulle i følge ATI har økt ytelsen i Doom III med opp til 12 prosent - og denne gangen blir spillet femten prosent raskere. Dermed skulle ATI være i nærheten av å ta igjen NVIDIAs forsprang på like over 30 prosent i enkelte tilfeller, men det er lite som tyder på om det vil slutte med dette.

ATIs Catalyst 4,9 øker også ytelsen med ganske enorme 25 prosent i Unreal Tournament 2004 - men bare i enkelttilfeller og på enkelte kort i Radeon 9xxx-serien, og bare på "extreme graphics settings" med 6xAA og 16XAF.

Ellers fortsetter ATI å løse enkeltproblemer i mange forskjellige spill, som det finnes en liste over i drivernes "release notes".

ATI har også som vanlig lagt ut et dokument som lister løste problemer - og her dukker det opp et artig lite problem, som mange sikkert er glade for at de har fått løst;

The CATALYST™ CONTROL CENTER no longer reports the CPU type as Intel when installed under an AMD64 system.

Driverne kan lastes ned fra ATIs hjemmeside. Spesialiserte installasjoner som for eksempel inkluderer ATI Control center finnes på driversidene for Windows XP og Windows 2000. (Windows 98 og Me kjører fortsatt på Catalyst 4,7).

(kilde: ATI)


Spørsmål? Tilbakemeldinger?
Diskutèr artikkelen i forumet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen