Den nye Atari-luen Speakerhat.
Den nye Atari-luen Speakerhat. (Bilde: Twitter)

Atari har laget en Bluetooth-lue med innebygde høyttalere

Ny, uventet vending fra den gamle konsollprodusenten.

Nylig havnet det gamle spillkonsollnavnet Atari på radaren igjen med en ny spillkonsoll, og nå har selskapet tatt enda en uventet vending. De har nemlig sluppet en lue med en litt annerledes vri, melder blant andre Engadget.

Speakerhat er navnet på en baseballue som kommer med innebygde høyttalere. Produktet er det første i en ny, retroinspirert produktlinje fra Atari de har kalt Atari Connected Life, som fokuserer på nettilkoblede produkter.

Bluetooth-basert

Den nye Speakerhat-luen kommer med hifi-stereohøyttalere og kan kobles til andre enheter som PC-er, nettbrett og mobiler via Bluetooth. Luen har også innebygget mikrofon.

Meningen er altså å bruke luen til å lytte til musikk, og ved hjelp av mikrofonen kan du altså også bruke den til å besvare og starte telefonsamtaler, eller til å gi stemmekommandoer. Produktet skal ha lav vekt og komfortabel utforming, og byr både på innebygget, oppladbart batteri og LED-indikatorer.

Speakerhat kommer ellers med en flerspillmodus som gjør det mulig for flere brukere å lytte til den samme audiostrømmen samtidig, med fullkommen synkronisering. Luen er fremdeles i en tidlig utviklingsfase og søker nå betatestere via hjemmesiden, og det uvisst når Atari planlegger å gi den en bred lansering og til hvilken pris.

Hvorvidt den vil finne sitt marked gjenstår selvsagt å se. Noen har for øvrig allerede fått tilsendt tidlige utgaver av Speakerhat og gir en demonstrasjon av luen på Twitter.

Dette er den nye spillkonsollen til Atari »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen