Asus utvider designserie

Asus utvider nå skjermutvalget for dem som gjerne vil ha noe vakkert å se på. Skjønt, det kan sikkert være noen som ikke liker designet på den nye skjermen, men den hører i alle fall til i Designo Series, der det er et ekstra fokus på designen. Serien forsøker blant annet å inkorporere de kjente tegnene 1 og 0, som jo har en viss betydning innen IT.

LS246H er en 23,6-tommer, selv om navnet kanskje indikerer noe større. Oppløsningen er på på 1920x1080 piksler, 2 ms responstid og en kontrastrate på 50000:1. Skjermen står på en relativt spesiell fot, som har noe Asus kaller Ergo-Fit Technology, dette går enkelt og greit ut på at man kan tilte skjermen med bare en finger.

Fronten på skjermen består av en hel plate, det er med andre ord ingen merkbar ramme, før man skrur på skjermen da. I tillegg hviler den på en gjennomsiktig base som ifølge Asus skal gi den en illusjon om at den svever i løse luften.

Noen priser eller informasjon om tilgjengelighet er så langt ikke kjent, men som vanlig regner vi med at den koster en del ekstra grunnet designen.

(Kilde: Asus)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen