Asus slår til igjen

Asus har klart å skaffe seg mye omtale med sin nye Eee-minimaskin. Maskinen har fortsatt ikke kommet på det norske markedet, noe som nok har skuffet mange. Vi håper at de får opp tempo i fremtiden og husker på oss her oppe i nord, for fremtiden ser utvilsomt bra ut.

Lekre bilder
Ifølge Laptop Magazine ser det ut som om Asus har store planer fremover. Ikke bare lanserer de en ny desktopmaskin i Eee-serien, nå har også en egen monitormodell dukket opp. Bortsett fra bildene som har "lekket" ut fra selskapet er det dessverre foreløpig lite informasjon om den nye modellen. Men ut fra bildene å tolke er det snakk om en enkeltstående monitor som har selve maskinen innebygd. Det er nemlig ingen tydelige VGA- eller DVI-inngang på skjermen.


Vil Asus gi kundene en monitor eller en hel maskin?

På bildene kommer det derimot frem at maskinen har fire USB-innganger, innebygd kamera og internett-inngang. Om skjermen vil være trykkfølsom, eller i det hele tatt hvor stor monitoren vil være er uvisst. Det er derfor usikkert om dette vil være en egen monitor som kan kobles opp mot Asus sin desktop, eller om det er ment som en egen maskin.

Satser igjen
Foreløpig er nok Asus selv mest spent på om markedet for minimaskinen er like stort som interessen tilsier, så om dette produktet i det hele tatt blir satt i produksjon er nok i utgangspunktet usikkert. Men Asus skal ha for at de nok en gang viser innovativitet på PC-markedet, et marked som lenge har vært preget av kjedelig og grått design.

Se flere bilder av Asus nye planer her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen