Asus Rampage III GENE

Konklusjon

Asus Rampage III GENE fremstår som et solid og godt hovedkort for LGA1366-plattformen, som har mye funksjonalitet plassert på et kretskort med snerten størrelse. Via egne kontrollere har Asus gitt kortet funksjoner som USB 3.0 og SATA 6 Gbit/s, og kortet ønsker dermed disse relativt nye standardene velkommen.

Ytelsen er på høyde med de andre X58-kortene vi har testet, og forskjellen i ytelse på de ulike kortene er så små at de i seg selv ikke vil være noe særlig til hjelp når en skal handle. Med støtte for både AMD Crossfire og Nvidias SLI-teknologi, samt støtte for Intels sekskjerneprosessorer har X58-plattformen forsatt mye ytelse å tilby, selv om det er en aldrende plattform.


Rampage III GENE klarer seg også godt når det kommer til overklokking, og klarte raskt 210 BCLK ved overklokking av systemets bussfrekvens. Det er godt mulig at det var prosessoren som var den begrensende faktoren for høyere bussfrekvenser.

Asus Rampage III GENE koster i skrivende stund på omlag 1600 kroner. Ikke billig, men heller ikke helt avskrekkende for et godt hovedkort for LGA1366-plattformen. Når det skal sies, med mindre en har plan om å ha en sekskjerne fra Intel som binder deg til LGA1366-plattformen, vil LGA1155-plattformen stort sett være et bedre valg.

Asus Rampage III GENE
Asus Rampage III GENE


Ytelse
Overklokkingsmuligheter
Layout
USB 3.0 og SATA 6 Gb/s-støtte
Støtte for både AMDs og Nvidias Multi-GPU teknologi
Støtte for Intels sekskjerneprosessorer


Ingen spesielle

Asus RAMPAGE III GENE

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen