Asus Rampage III GENE

Annonsør­innhold
Les hele saken »

BIOS

Asus har utstyrt kortet med en solid BIOS fra AMI, denne er som vanlig meget oversiktlig og brukervennlig. Høyre kolonne gir nyttig informasjon om de ulike innstillingene. Under Extreme Tweaker finner en de fleste innstillingene som angår overklokking.

Under fanen Tools finner en et EZ Flash 2, et nyttig verktøy for oppdatering av BIOS. Videre har en O.C. Profile som gir en mulighet for lagring av opp til 8 egendefinerte BIOS-oppsett og funksjoner for innstilling av midlertidig overklokking via GO-knappen på hovedkortet. Drive Xpert Configuration kan benyttes til å sette opp RAID.Overklokking

Når det kommer til overklokking, ble maks stabile BCLK testet. Dette ble gjort ved å sette prosessorens multiplikator til 12, for å hindre at prosessorfrekvens ble den begrensende faktoren, for så å gradvis øke systemets bussfrekvens.

Høyeste stabile bussfrekvens havnet raskt på 210 BCLK, men gikk en noe særlig over dette ble det raskt ustabilt. Dette må likevel sies å være en god overklokk av hovedkortets bussfrekvens, og det er ikke utenkelig at prosessoren var den begrensende faktoren.

Vi gjør oppmerksom på at overklokking gjøres på eget ansvar. Hardware.no tar ikke ansvar for eventuelle ødelagte komponenter og bortfall av garanti som følge av overklokking.

Asus RAMPAGE III GENE

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen