TEST: Asus Radeon HD 6870
Test

Asus Radeon HD 6870

Effektforbruk

Radeon HD 5870 har lenge vært kjent for å levere et meget gyllent forhold mellom ytelse og effektforbruk. Når vi ser nærmere på hva HD 6870 kan levere, blir vi ikke annet enn strålende fornøyd. Skjermkortet plasserer seg i bunn av våre grafer. Maskinens totale forbruk er ikke mer enn 249 watt, en meget lav verdi i en slik sammenheng!

Temperatur

Med et lavere effektforbruk forventer man at temperaturene også skal ligge lavere. Vi opplever en noe høy idle-temperatur, men en meget lav og fin temperatur under maksimal belastning. Dette har AMD vært gode på lenge, og med referansekjølerne bør du ikke bekymre deg for temperaturene.

Støy

Lave temperaturer kan enkelt anskaffes ved å skru viftehastigheten i taket, noe som i sin tur påvirker støynivået. Kjøleløsningen AMD benytter denne gangen er veldig lik den vi så på den tidligere 5-serien, en serie som bar på et meget lavt støynivå. Det er også tilfellet i dag, støynivået vi opplever med HD 6870 vil vi definere som stillegående både ved stor og liten belastning. Viften må faktisk bare øke hastigheten marginalt under full belastning.

Asus Radeon HD 6870 1 GB

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen