Test

Asus Radeon HD 5750 Formula

AMD gjorde rent bord da de lanserte deres nyeste serie av skjermkort. Nvidia ble feid av banen, og slik tilstanden er akkurat nå, ligger AMD på topp i dette markedet. Hvor lenge dettet varer er det nok ingen som vet, men vi ser ikke bort i fra at Nvidias svar blir spennende. Lanseringen av deres 3-serie skjer trolig under Cebit-messen i mars, uten at vi på noen måte er helt sikre på dette.

De nye skjermkortene fra AMD har nå plassert seg godt i alle segmenter, både budsjett-, mellomklasse- og entusiastmarkedet har fått sine modeller. Det gjenstår riktig nok et par ytelseshull her og der, men i den takten AMD nå spytter ut kort tror vi samtlige vil bli tettet i løpet av de neste månedene. Det nyeste skuddet var Radeon HD 5670.

Det er nå en liten stund siden den første puljen av skjermkort ble sluppet, og tiden har kommet for at de individuelle produsentene kan slippe deres "egne" kort som skiller seg litt ut fra referansekortet. Vi har allerede sett på Sapphires HD 5770-kort, men i dag er det Asus som stiller opp på testbenken vår.

Asus Radeon HD 5750 Formula er det fulle navnet, et kort som føyer seg inn i rekken blant Asus' andre Formula-produkter. Skjermkortet er teknisk sett mer eller mindre dønn likt AMDs referansekort, men Asus har satt på en ny kjøler. Vi setter produktet på prøve!

Takk til Asus som sendte kortet til test.

Asus Radeon HD 5750 Formula 1 GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen