Asus øker rekkevidden

Alternativ tekst mangler
ASUS Spacelink WL-550gE
(klikk for større bilde)

BroadRange-teknologien Asus har tatt i bruk er ikke det samme som MIMO-teknologien som skal brukes i 802.11n-standarden. BroadRange er rett og slett et forholdsvis normalt brikkesett fra Broadcom med høyere sendestyrke og litt bedre sensitivitet på signalene. Dette skal ifølge Asus gi opp til 3 ganger bedre rekkevidde.

I tillegg støtter den nye WL-550gE Afterburner for høyere overføringshastigheter, nærmere bestemt opp til 35 % høyere hastigheter enn hva standard 802.11g lover.

Av andre funksjoner som bør nevnes er båndbreddestyring, automatisk konfigurering av det trådøse nettverket via EZSetup Wizard. Wireless MultiMedia (WMM) er en annen ny funksjon som er en del av 802.11e-standarden som skal sørge for tjenestekvalitet over trådløse nettverk.

På sikkerhetssiden er WPA2 selvsagt også støttet. En annen funksjon vi ikke har sett så mye til i tilsvarende produkter er gjeste-SSID, som vil si at man har et eget nettverk for gjester uten den samme krypteringen som du har på det private nettverket.

For flere spesifikasjoner, se produktets side i prisguiden (lenke under).

Kilde: Asus)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen