Test

Asus O!Play HD2

Dagens muligheter med mediespillere er mange, og disse enhetene fungerer bra som et samlingspunkt for dine musikk-, film- og bildefiler i stua.

Vi har testet Asus O!Play HD2, en avansert mediespiller som koster rett i overkant av tusenlappen og er et bra alternativ for den aktive bruker – men den har også sine mangler.

Spiser det meste

Asus O!Play HD2 er alt i alt en god mediespiller, som passer aktive brukere godt. Spilleren kaster seg over de fleste filformater som finnes uten problemer, og via nettverksporten kan du bruke både NAS-løsninger som iTunes, Samba og FTP.

Se YouTube

Internettapplikasjonene som er installert på enheten er litt få, spesielt sett i forhold til alt annet spilleren kan, burde det vært mer å velge i. For eksempel YouTube. Ellers er brukergrensesnittet enkelt og logisk oppbygd, noe som gjør det enkelt og forklarende å navigere seg rundt. Fjernkontrollen til spilleren er også helt enkel, med en kjapp og presis respons.

Menyen til O!Play HD2
Menyen til O!Play HD2

Designen til spilleren tar ikke pusten fra deg, men er heller ikke kjedelig. Den blanke plastikkutførelsen legger ikke skjul på verken fingermerker eller riper.

Bildekvaliteten på spilleren er jevnt over bra, men den slet litt med å spille av tunge H.264 filer i 1080p, mer enn de andre formatene.

Sett i harddisk

Vi tror Asus O!Play HD2 først og fremst passer for den litt over middels interesserte, der det krever noe kunnskap innen data for å få full utnyttelse av mulighetene spilleren har. Vi liker at du selv kan velge å sette i en harddisk internt, og ikke minst hvor stor kapasitet du ønsker. Videre savner vi muligheten for å bruke denne trådløst mot nettet, da selvfølgelig med 802.11n for å kunne overføre HD i god kvalitet. Også et bredere utvalg i internettapplikasjoner hadde vært på sin plass.

Finn beste pris på O!Play HD2

Passer for:

  • Brukere som ønsker nettverk-støtte.
  • Brukere som trenger NAS-støtte.
  • Brukere som vil ha internlagring og ønsker å bestemme dette selv.
  • Bruker som vil ha en god spiller til en grei pris.

Passer ikke for:

  • Brukere som ønsker en enkel mediespiller uten avanserte muligheter.
  • Brukere som ønsker tilgang til YouTube og nettleser.

Er du på jakt etter en helt enkel mediespiller som kan spille av dine minnekort og eksterne harddisk?
Les testen av Asus O!Play mini

Vil du vite mer?.
Les den fullstendige testen av Asus O!Play HD2 på Audiovisuelt.no

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen