ASUS med "Terminator"-barebones

Terminator-serien kommer i to utgaver - begge for Intel-prosessorer med sokkel 478 - der den ene er basert på ATIs RS300-brikkesett, og den andre på Intels eget 865G. Begge maskinene får med andre ord integrert grafikk og støtte for alle dagens Pentium-varianter.

Begge Terminator-boksene kjører på et proprietært, fastmontert hovedkort - i likhet med de fleste andre mini-PC-ene på markedet. De er adskilt av at T2-P med i865G får integrert WLAN og 7-i-1-kortleser, gigabit Lan, FM-antenne, FireWire og "audio DJ"-knapper i front.

T2-R er på sin side litt mer "standard", hvis vi ser bort fra integert Radeon 9100-grafikk, som må sies å være en langt bedre løsning på grafikkfronten enn Intels "Extreme Graphics 2", som vi finner i 865G-brikkesettet.

Begge systemene "deler" støtte for USB 2.0, SPDIF- inn og utganger, to 5,25"-tommers brønner, 1 x floppy-plass og 1 x harddiskplass. Maskinene er omtrent 20 centimeter brede, og går tretti centimeter i både høyden og dybden.

Les mer om Terminator-serien til ASUS på produktsidene til Terminator 2-P og Terminator 2-R.

Systemene er ikke tilgjengelige i Norge i skrivende stund, og det foreligger ingen informasjon om eventuell pris i fall de skulle dukke opp.

(Kilde: Digit-Life)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen