Asus med nye produkter

Asus W1N er en ny og stilig bærbar med 15,4" widescreen skjerm. Av andre funksjoner som står i pressemeldingen er et tv-kort og fjernkontroll nevnt. Hva slags skjermkort og prosessor står det ingenting om, men vi skal komme tilbake til det så fort vi vet mer.

Oppdatering: Etter et innlegg på vårt forum har vi nå funnet flere spesifikasjoner på W1N. Maskinen leveres med en Pentium -M prosessor, samt WXGA eller WSXGA+ oppløsning. Skjermkortet er et ATI Mobility Radeon 9600 med 64 MB ram. W1N støtter også den nye Dothan kjernen som kommer til sommeren. Mer om maskinen finnes i en link nedenfor.

WL-330G er et nytt aksesspunkt som skal ta opp arven etter den nylig testede WL-330. Et av de største ankerpunktene vi hadde under testingen av WL-330 var den trege hastigheten. WL-330G benytter seg av 802.11g som tilsier en overføringshastighet rundt 5 ganger over 802.11b. Enheten støtter som sin eldre bror bridging og repeating.

WL-HDD er en trådløs harddisk, og såvidt vi ser har den også støtte for en vanlig nettverkstilkobling også. Den trådløse delen støtter også 802.11g for rask overføring av dataene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen