Asus M50Vn

Konklusjon

Asus har med M50Vn prøvd å blidgjøre de fleste. Dette er en maskin for den som trenger en PC som kan gjøre det meste. Med 500 GB lagringskapasitet er det også nok av plass til bilder, musikk, spill og filmer.

Maskinen leveres i ulike konfigurasjoner, og priser deretter. I skrivende stund gjør den rimeligste utgaven lommeboken ca. 8700 kr lettere. For denne prisen får man altså en maskin som ser bra ut, yter godt og er morsom å jobbe med.

I forhold til maskinene vi testet M50Vn opp mot, gjør den det godt. Det er ikke derimot ikke en PC man kan bruke til alt. Skjermkortet er ikke godt nok til å dra de nyeste og mest krevende spillene, men prosessoren og minnet gjør den mer enn nok egnet til å kjøre HD-filmer, tunge programmer og mange programmer samtidig.

Det vi vil trekke frem som mest positivt er den skarpe og gode skjermen, et lekkert design, godt tastatur og god batterilevetid. I tillegg har maskinen Blu-ray-spiller, som vi ser på som en hyggelig bonus.

Skal vi trekke fram noe negativt blir det de alt for mange tilleggsprogrammene man fint kunne klart seg uten. Men med litt kjennskap til data er det ikke noe problem å luke bort det mest unyttige, samt rydde litt i oppstarten.

Vi har ingen problemer med å anbefale Asus M50Vn til de som trenger en god altmuligmaskin. Den gjør seg godt på testbenken, og vi sitter igjen med et veldig positivt inntrykk av maskinen.


Lekkert utseende
God ytelse
Fin skjerm
Masse lagringsplass
Behagelig tastatur


Mye "bloatware"
Mange klistremerker
Blank plast gir fort fettflekker

Asus M50VN

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen