ASUS lanserer X800 XT PE for PCIe


ASUS AX800XT Platinum Edition

ASUS ser ut til å satse mer på ATI enn NVIDIA i denne omgangen, og lanserer nå det hittil raskeste grafikkortet fra den kanten med Extreme AX800XT Platinum Edition. Samtidig ser det ut til at NVIDIA-produksjonen gjøres uten særlig entusiasme, ettersom selskapet ikke en gang har planer om å lage et GeForce 6600 GT-kort, uten sammenligning for øvrig.

Radeon X800 XT PE-kortet fra ASUS får imponerende spesifikasjoner, med kjernefrekvens på 520 MHz og 256-bit minne på 1,12 "GHz" (560 MHz DDR). Kortet får i tillegg støtte for video både inn- og ut, og har doble DVI-kontakter (det følger med adapter for VGA).

Det følger ellers med masser av spill, et webkamera og overvåkningsprogramvare, overklokkingsprogrammer og mye annet snadder. Flere spesifikasjoner og linker til mer informasjon finner du i prisguiden.

ASUS' grafikkort ser derimot ut til å koste mer enn et par skjorter. Ifølge prisguiden i dag er den laveste prisen på like over 5900 kroner, mens den dyreste er over 6 tusenlapper. Det gjør kortet til et av de desidert dyreste på markedet.

Til sammenligning prises student-PC-anbefalingen vår til snaue 5800 kroner.

(Kilde: ASUS)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen