Asus lanserer hovedkort for proffene

Asus satser på nytt design for arbeidsstasjoner, med P6T WS Professional.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Asus P6T WS Professional er et hovedkort for beregnet for profesjonelle arbeidsstasjoner. Det skal være kapabelt til å levere kraftig ytelse, sammen med god I/O skalerbarhet for krevende oppgaver og oppgraderinger i fremtiden.

Nytt design

Med et nytt design, er P6T WS Pro i stand til å støtte både SLI- og CrossfireX-teknologi. Videre er det også utstyrt med to SAS- og PCI-X-tilkoblinger ombord, for å tillate brukerne fleksibilitet i valg av flere lagringsløsninger.

Flere lagringsmuligheter

SAS-harddisker gir høyere dataoverføringshastigheter og pålitelighet i forhold til dagens SATA-grensesnitt og vil gi brukerne et bedre valg for lagringsutvidelse og oppgraderingsbehov. Asus P6T WS Pro har to SAS-tilkoblinger og full kompatibilitet med ASUS SASsaby-kortet.

For å støtte brukerens eldre PCI-X-enhetener, har P6T WS Pro også to PCI-X tilkoblinger som er bakoverkompatible med PCI-basert maskinvare og programvare.

Sparer strøm

Med gjeldende trender som reagerer på høyt effektforbruk, er P6T WS Pro også utstyrt med Asus' EPU-teknologi. Denne funksjonen kontrollerer seks hovedkomponenter: CPU, skjermkort, minne, brikkesett, harddisk og kjølesystem. Med hjelp av en database som inneholder alle Intels CPU-profiler, hjelper EPU-en deg å velge riktig CPU-profil og kalibrere best mulig for å sikre mest strømsparing.

I form av brikkesett og minne, vil EPU-en gi lavere effektforbruk, bedre termiske egenskaper, forbedrer systemets stabilitet for å gi lenger levetid og høyere overklokkingsmuligheter. Når det kommer til skjermkort, vil EPU-en automatisk justere spenning og frekvens. Dette kan spare hele 37 prosent i løpet av en arbeidsdag. Med en smart overvåking av harddisken og vifter, blir strømforbruket redusert i perioder med tomgangskjøring for å bidra til å minimere harddisk og viftestøy for å skape roligere omgivelser.

Diagnoserings-LED

Å jobbe med diagnoserings-LED kan gjøre det å finne ut hva som fusker, dersom systemet ikke vil starte, mye enklere. Under oppstart vil diagnoserings-LED-en sjekke de sentrale komponentene (CPU, minne, skjermkort og harddisk) sekvensielt. Dersom en feil blir funnet, vil LED-lyset ved siden av enheten med feil forbli tent inntil problemet er løst.

Integrert Linux

Vi har tidligere skrevet om dette innebygde Linux-baserte operativsystemet. Det skal kunne tas i bruk 5 sekunder etter oppstart og inneholder blant annet nettleser, skype, musikkspiller og bildebehandler. Det at det er så kjapt gjør det perfekt å bruke dersom du er på farten.

Prisen (ifølge Asus) vil starte på rundt 3000 NOK, og vil bli tilgjengelig siste uke i desember.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen