Asus lanserer 955X-kort

AI Life-serie
P5WD2 Premium er det første kortet i Asus' nye AI Life-serie. Den nye serien er ment å bringe datamaskiner og hjemmeunderholdning enda tettere sammen enn det som allerede er tilfelle i de tusen hjem. Blant de nye funksjonene i serien finner vi WiFi-TV-kort, AI Quiet and Stack Cool 2.

WiFi-TV-kortet støtter IEEE 802.11a/b/g for trådløs tilknytning til Internett og ulike hjemmeunderholdningsapparater. Kortet har i tillegg TV-funksjon, og støtter både analog og digital TV. Videre har kortet også en egen FM-radio.

AI Quiet skal styre prosessorfrekvensen slik at minst mulig varme utvikles. I tillegg styres viftene i maskinen, slik at disse kan gå på et lavest mulig turtall. Stack Cool 2 er en lydløs metode for å kjøle ned viktige komponenter.

Intel 955X-brikkesett
Intel 955X støtter opptil 8 GB DDR2-667-minne i dobbelkanal. Videre er det støtte for dobbelkjerneprosessorer og 1066/800FSB. Kortet har også native støtte for DDR2-800-minne. På sørsiden i dette oppsettet finner vi ICH7R. Videre finner vi PCIe x16, dobbel gigabit LAN og 6 SATA-kanaler.

Pris og tilgjengelighet for kortet er foreløpig ukjent.

(Kilde: Asus)

Kommentarer (12)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen