Asus G71G

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Stadig flere bytter ut sin stasjonære datamaskin med en bærbar(les mer om det her). Da er det viktig at også de som bruker datamaskinen til spilling har gode alternativer på den bærbare plattformen. Asus, i likhet med mange andre selskaper, satser på store skjermer, blinkende lys og spennende design.

Asus har tidligere levert solide bærbare maskiner som har blitt torturert på testbenken vår, som for eksempel M50Vn og G50V. Sistnevnte har mye til felles med maskinen vi har på testbenken i dag, særlig når det gjelder design.

G71G heter maskinen som i følge Asus skal gjøre kål på alt som finnes av høytoppløste monstre. Med fokus på underholdning og spilling skal maskinen konkurrere mot andre bærbare datamaskiner vi har testet som for eksempel MSI GX720, Multicom Kunshan M860 og Toshiba Qosmio X300.

Dersom lommene stikker dypt nok, kan man finne ganske kraftig maskinvare under panseret på denne maskinen. Vi nevner i fleng; Intel Quad Core prosessor på 2,0 GHz eller Intel Core 2 Duo prosessor på opptil 2,53 GHz, opptil 6 GB DDR2 minne og 2 GB turbominne, lagringsplass på opptil 1 TB (2 x 500 GB) og kombinert DVD-brenner og Blu-ray-spiller. Skjermkortet i samtlige konfigurasjoner av maskinen er et Nvidia Geforce 9800M GS med 512MB GDDR3 RAM.

Maskinen vi har blitt tilsendt har en Intel Core2 Duo P8400 på 2,26 GHz, 4 GB RAM og 640 GB lagringsplass (2 x 320 GB) og hele herligheten kjøres på et Intel P43 Express-brikkesett. Med disse spesifikasjonene forventer vi å se at maskinen kan kjøre det meste av programmer og spill på en god måte. Skjermen på 17,1 tommer med en oppløsning på 1920x1200 piksler bør også gi oss mye plass å leke på.

Asus G71G

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen