Asus G51 avslørt

Asus ligger ikke på latsiden for tiden, til tross for stor suksess med sine Nett-PC-er. Nå annonserer de en bærbar som skal friste spillere med lekkert design og rå kraft.

PC-en som har fått navnet G51 lokker med en rekke spennende spesifikasjoner, først og fremst en 15.6" skjerm med LED-bakgrunnslys som kjører 16:9 formatet. Videre finner man blant annet et Nvidia GeForce GTX 260M med 1GB DD3 ram, mulighet for to harddisker og en overklokkingsfunksjon som enkelt skal la brukere øke klokkefrekvensen på prosessoren med hele 20%.

Asus G51
Asus G51

Det noe spesielle designet skal ifølge Asus selv være inspirert av filmer som The Matrix og I, Robot. Designet som fokuserer på blanke overflater og metall-finish er ment å etterligne en futuristisk robot.

PC-en vil komme med det Intel-baserte brikkesettet PM45, og vil støtte opptil 4GB DDR2 ram. Av prosessorer kan man potensielt velge mellom en haug av mulige kandidater, hvor verstingen er Intels Quad Q1900 på 2.26Ghz. En annen spennende funksjon er tastaturet som vil bli opplyst av underliggende LED-lamper, hvor taster som er "essensielle for spilleren" blir spesielt opplyst. Sist, men ikke mist vil også potensielle kjøpere kunne velge en Blu-ray-stasjon framfor den tradisjonelle DVD-stasjonen.

Asus har ikke uttalt noe om verken pris eller slippdato, men utifra spesifikasjonene er det trolig at dette blir en PC som legger seg i det øvre prissjiktet.

(Kilde: Computex.biz, Notebookreview.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen