Test

Asus Extreme N7800GT Dual


Asus Extreme N7800GT Dual

Det er vel ikke å overdrive at pulsen var noe høy da vi fikk inn Asus' nye dual-kort til test. Med klamme hender ble pakken høytidelig pakket opp og til syne kom et monster av et skjermkort.

Med en størrelse som minner mer om et hovedkort enn et skjermkort, må man nesten se på det en stund før man setter det inn i maskinen. Kjøleløsningen alene er på størrelse med et GeForce 7800 GTX-kort. Det er to kjøleribber på kortet med en midtplassert vifte mellom dem, som er dekket av en massiv aluminiumskappe. Under kjøleribbene skjuler det seg to stykk GeForce 7800 GT-grafikkprosessorer.

Kortet blir dessverre ikke særlig rimelig. Mange hadde kanskje håpet på omtrent samme pris som to stykk frittstående GeForce 7800 GT-kort, men den gang ei. Over 7000 kroner må du punge ut for å bli eier av et nummerert kort det foreløpig kun finnes 2000 eksemplarer av i hele verden.

Når vi denne gangen tester skjermkortet, nøyer vi oss ikke bare med ytelsestester alene. Vi skal også under panseret på dette monsteret, for å se hva som skjuler seg der.

Vi takker Asus som lånte oss kortet til test.

Asus Extreme GeForce N7800GT Dual   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen