Test

ASUS AX700 Pro


ASUS EAX700 Pro

Vi har tidligere testet to Radeon X700 Pro-baserte skjermkort fra ABIT og PowerColor. Nå er det på tide å sjekke ut hva ASUS har å by på.

Siden vi allerede vet hva Radeon X700 Pro er god for på ytelsesfronten, vil vi denne gangen se nærmere på medfølgende programmer og kortets funksjonalitet som følge av denne programvaren.

Video-inn
Den største forskjellen mellom ASUS AX700 Pro-kortet og de tidligere testede X700 Pro-kortene, er at ASUS-kortet har støtte for video-inn. Det er kanskje ikke alle som trenger denne funksjonen, men den kan f.eks. benyttes til å føre over gamle VHS-videoopptak til DVD-plater. Dermed kan man kanskje kvitte seg med den gamle videospilleren en gang for alle?

Ellers vil vi denne gangen også se litt nøyere på ytelsen i overklokket tilstand. Vi tar en litt enklere test av kortet i normal og overklokket modus for enkel sammenligning mellom kortene vi testet sist.

Med en prislapp på rundt 2000 kroner ligger kortet midt på treet blant dagens skjermkort. Naturlige motstandere blir NVIDIA GeForce 6600 GT og GeForce 6800 LE. Konkurransen er tøff i denne klassen, så vi får se om den totale pakken dette kortet tilbyr er nok til at det kan hevde seg.

Vi takker ASUS som sendte oss kortet til test.

Asus Radeon X700PRO   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen