Test Asus Vulcan ANC

Spill-hodetelefoner holder støyen ute

Etter noen mislykkede forsøk, prøver Asus seg med et nytt spillhodesett.

Asus har gjort enkelte forsøk på hodesett tidligere, uten at man kan si at det har vært en stor suksess. Nå prøver de seg igjen med hodesettet Vulcan ANC. Vulcan er en del av Republic of Gamers-konseptet fra Asus, som også omfatter hovedkort, skjermkort osv. RoG-logoen pryder hver av klokkene, mens selve Asus-logoen er langt mindre og særdeles diskret plassert.

Innen andre lydprodukter har Asus derimot gjort det bra. Xonar-serien kom som et friskt pust inn på markedet for en del år tilbake, og siden den gang kan det virke som at Asus nærmest har blitt standardvalget for dem som er litt mer en middels opptatt av lyd, mye slik som Creative hadde på 90-tallet.

Beklager Asus, men dette holder ikke til noen anbefaling. Til det var lydbildet litt for diffust For all del, de spiller av lyden du sender dem, men de gjør det ikke på en overbevisende måte. Om du digger utseendet og driter i lyden, så kjør på, men gjør deg selv en tjeneste og test et par andre hodesett først.

Komfortmessig har Asus gjort det meget bra synes vi. Vekten er lett, de klemmer knapt mot hodet og generelt merker man knapt at man har dem på. Ankepunktet her er at de blir for klamme etter en tids bruk.

Den aktive støydempningen fungerte relativt bra, i alle fall på et fly.


+ Fin vekt
+ Behagelige
+ Medfølgende futteral
+ Aktiv støydempning


- Slørete i musikken
- Puter med skinnimitasjon

Vil du vite mer?
Les hele testen av Asus Vulcan ANC på Hardware.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen