Asus slipper røff bærbar for spillere

Asus slipper røff bærbar for spillere

Kommer med helt nye skjermkort og «Ivy Bridge».

Asus har nå sluppet to nye bærbare råtasser for dem som liker å spille på farten. De to maskinene heter G55VW og G75VW og er henholdsvis på 15-tommer og 17-tommer. De to inngår som den femte generasjonen med G-serie-maskiner under Asus' ROG-merke, en rekke produkter spesielt myntet på spillere.

De to maskinene kommer med Nvidias nyeste serie skjermkort, og Intels splitter nye prosessorserie – Ivy Bridge. Videre kommer maskinene med støtte for Nvidias 3D-teknologi.

G55VW, klikk for å se større versjon.
G55VW, klikk for å se større versjon.

Både G55 og G75 har en matt skjerm, og både taster og flatene for håndleddet er gummiert.

Mulighet for HD-oppløsning

Minstemann, G55, kommer med en 15,6"-skjerm, og du kan velge mellom full HD-oppløsning eller en billigere variant på 1366 x 768 piksler. Med et standardbatteri kommer vekten på 3,8 kilogram.

Det er Intels Ivy Bridge-prosessorer som er tatt i bruk, og valgmulighetene skal være blant både i5- og i7-modellene. Nøyaktig hvilke modeller er foreløpig ukjent, men du kan få en full oversikt over aktuelle modeller i vår Ivy Bridge-guide.

Skjermkortet er Nvidias GeForce GTX 660M med 2 GB minne. Du kan også sette inn opp til hele 16 GB internminne ellers i maskinen. Det er plass til to harddisker, som kan settes i RAID 1 eller 0, og kapasitetsvalgene strekker seg helt opp til 1 TB.

G55VW, klikk for å se større versjon.
G55VW, klikk for å se større versjon.

Heftig toppmodell

Storebroren G75 vil by på noe av det røffeste Asus i dag tilbyr. Her får du en 17,3"-skjerm, som bærer enten full HD-oppløsning eller 1600 x 900 piksler. Vekten ligger på hele 4,5 kilogram.

Også her blir Intels Ivy Bridge-prosessor tatt i bruk, og det er kun de beste prosessorene i i7-rekken som vil bli tatt i bruk.

Spillgrafikken skal lages av et GeForce GTX 670M-skjermkort fra Nvidia, som har 3 GB minne. I likhet med G55, støtter også G75 opp mot 16 GB internminne.

De to maskinene er allerede tilgjengelig i norske nettbutikker. Prisene for 15-tommeren G55VW starter på 11 000 kroner. Storebroren G75VW kan du får for helt ned til 11 500 kroner, men den strekker seg helt opp til 20 000 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen