Asus' nye mus skiller seg fra konkurrentene ved å være heldekt i aluminium. (Bilde: Asus)

Asus' nye spillmus er laget av aluminium

Utside av metall og markedets topplaser på innsiden.

Det er ikke akkurat en mangel av spilltilbehør på markedet i dag, og alle tilbehørsprodusentene jobber hardt med å skille seg ut. Nå har PC- og komponentprodusenten Asus blitt med i spillmuskonkurransen, og slipper sin helt egne datamus.

Navnet på Asus sin nyeste kreasjon er GX1000, og føyer seg inn i spillserien til Asus, Republic of Gamers.

Lekkert utseende

Utsiden er dekket av børstet aluminium, og LED-lysene som er plassert rundt på spillmusen lyser opp hele hånda når du bruker den. Disse skal kunne stilles på, og lyse i fire ulike farger. På siden vil du kunne se hvilken profil du har aktivert, og på toppen kan du se DPI-innstillingen representert av fire ulike lys. For å runde det hele av har Asus også satt LED-lys i musehjulet.

Sett bort ifra det ytre er det tilsynelatende lite som skiller GX1000 fra konkurrentene. Med en vekt på mellom 150 og 175 gram ligger den på omtrent samme nivå som de fleste mellomstore musene på markedet.

Asus har også slengt inn en lasersensor som støtter en oppløsning på 8200 DPI, noe som har begynt å bli standard i toppmodellene på markedet.

Ellers skryter Asus også av den medfølgende programvaren som lar deg sette opp makroknapper, lysinnstillingene og DPI-en helt selv. Musen kobles til via USB, og støtter plug-and-play-tilkobling på både PC og Mac. Programvaren er imidlertid kun støttet av Windows.

Asus ROG GX1000 skal være i butikkene om kort tid, til en pris på rundt 799 kroner.

(Kilde: Sweclockers)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen