Nye ZenWatch 3, Asus' første runde smartklokke.
Nye ZenWatch 3, Asus' første runde smartklokke. (Bilde: COLOURBOX7512555, Asus)

Asus' første runde smartklokke har både lekkert utseende og solid batteritid

Viste frem sin nye ZenWatch-modell på IFA-messen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Smartklokker har etter hvert begynt å ta design mer alvorlig ved å etterligne vanlige armbåndsur i stadig større grad. Nå har også Asus omsider tatt steget over til det runde smartklokke-designet med sin nye modell i ZenWatch-serien.

ZenWatch 3, som ble avduket i forbindelse med IFA-messen, er altså Asus' første runde modell, og byr utover dette på både brukbar innmat og et pent ytre.

Energiefffektiv

Smartklokken baserer seg på Android Wear-plattformen og byr på den ennå relativt nye Snapdragon 2100-brikken som Qualcomm lanserte tidligere i år for «neste generasjon» smartklokker.

ZenWatch 3.
ZenWatch 3. Foto: COLOURBOX7512555, Asus

Denne brikken skal blant annet bruke 25 prosent mindre strøm enn Snapdragon 400, som blant annet forgjengeren ZenWatch 2 er utstyrt med. Dette skal gi ZenWatch 3 opptil to fulle dagers batteritid, ifølge Asus.

Klokken er også utstyrt med den såkalte HyperCharge-teknologien, som innebærer at smartklokken kan lades ekstra hurtig, nærmere bestemt 60 prosent på 15 minutter.

Gorilla-glass og rustfritt stål

Av andre spesifikasjoner har klokken en 1,39-tommers AMOLED-skjerm med en oppløsning på 400 x 400 piksler, Gorilla-glass med kurvet 2,5D-design og et klokkehus laget av hardført, rustfritt stål av typen 316L. Klokkehuset er 9,95 millimeter tykt. 

Ellers kommer klokken med de vanlige aktivitets- og treningsfunksjonene, og du kan også velge mellom 50 forskjellige urskiver å pryde produktet med, for ikke å nevne ulike reimer og farger. Pris og lanseringsdato for ZenWatch 3 er ennå ikke kjent. Mer informasjon finner du i promovideoen under.

Lyst på en spesiell ladeløsning til smartklokken din? Denne Kickstarter-laderen svever i løse luften »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen