Aston Martin blir mobil

Mobilbrukere med sans for rådyre bilder og stilige telefoner; vær advart. Nå kommer Nokias luksusdyr, 8800, i en egen Aston Martin-versjon som følge av et samarbeid mellom den engelske bilfabrikanten og Nokia. Kombinasjonen som får under slagordet "Styrke, Skjønnhet og Sjel" er ment å være det ultimate mobilalternativet til mobilbrukere med dyre ringevaner, og vil kun fås i et lite antall eksemplarer.

Samarbeidet med Aston Martin er ikke tilfeldig. Bilfabrikanten, som nylig stakk av med både 1.- og 3.-plassen i konkurransen om å ha verdens fineste biler, har supplert James Bond og en rekke andre kjendiser med biler i en rekke år, og har en av de mest eksklusive produktporteføljene i verden. Nokia håper dermed mest sannsynlig på at et samarbeid med bilprodusenten kan fyre opp under salgstallene på 8800, som er selskapets mest eksklusive telefon.

Til tross for at Aston Martin-utgaven av 8800 vil bli langt dyrere enn den originale, vil ikke utgaven få noen tekniske oppdateringer. Spesialutgaven vil fortsatt ha kun 64 MB med internminne, et 0,5 megapikslers kamera, TFT-skjerm med en oppløsning på 208 x 208 punkter og ringetoner fra den japanske komponisten Ryuichi Sakamoto. Men salgspakken vil få et lite ansiktsløft og inneholde blant annet en kort dokumentar om Aston Martin, bakgrunnsbilder av selskapets bilportefølje, en spesiallaget skjermsparer samt ringetoner som gjengir motorduren fra V8-motoren i selskapets Vantage-modell.

Aston Martin har ikke villet gå ut med hvor mange Aston Martin-modeller det vil bli laget, og det er derfor ikke utenkelig at selskapet sammen med Nokia vil se an etterspørselen. Vi antar at denne ikke vil bli så alt for stor med tanke på at spesialversjonen vil koste godt over 10 000 kroner, eller 800 pund. Om ikke det skulle være avskrekkende nok kan spesialutgaven bestilles fra Aston Martins hjemmesider.

(Kilde: Aston Martin)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen