Test

Astérix redder Obelix

Astérix er en velkjent figur for de fleste, og nå har han altså også gått til mobilen. Som i tegneseriene og filmene, gir den fryktløse galleren ikke opp kampen om å finne igjen sin gode venn Obelix.

Som i andre arkadespill, eller plattformspill, begynner du på begynnelsen av et brett og jobber deg gjennom en rekke hindringer før du når målet. I Astérix Rescue Obelix samler du inn penger, ekstraliv og bekjemper romere før du finner den lille hunden Idefix på slutten av hvert brett.

Nivåer
De første brettene på spillet er ikke spesielt vanskelige. Det er enkelt å samle sammen full pott av penger, finne ekstralivet og hanskes med alle romerne. Veien for å redde Obelix virker ikke særlig lang.

Etter hvert blir det en anelse mer vrient å finne alle myntene, og du må både under jorden og opp i høyden for å komme i mål. Dermed utvikler spillet seg, og får stadig inn noen nye elementer.

Dessverre er det ikke nok variasjon og heller ikke mange nok brett til at vi lar oss imponere helt av dette spillet. Underholdningsverdien er grei, men vi klarer Ã¥ spille gjennom hele spillet uten Ã¥ dø en eneste gang – det blir litt for enkelt. 

Grafikk
Astérix Rescue Obelix er et ganske enkelt spill, og det samme kan sies om grafikken. Det positive er at den er enkel nok til å se ganske grei ut på vår testmobil, og vi har ikke problemer med verken hakking eller andre forstyrrelser.

Vi ser klart og tydelig hvor både gullpenger og fiender befinner seg, og har god oversikt over hvor vi skal gå for å nå målet. Bakgrunnsbildet beveger seg ikke, mens detaljene i forgrunnen beveger seg når Astérix begir seg ut på leting etter Obelix. Dette gir en illusjon av at spillet har 3D-grafikk, men som sagt tidligere ser det hele litt for enkelt ut.

Alt i alt er Astérix Rescue Obelix et greit spill til mobilen. Det er ikke spesielt tankekrevende, og har ikke spesielt avansert grafikk, men som tidtrøyte på bussen egner det seg glimrende å svimeslå noen romere.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen