ASRock utvider X79-utvalget

ASRock utvider X79-utvalget

Lanserer flere hovedkort, deriblant et signert Fatal1ity.

På CeBIT 2012 lanserte ASRock fire nye hovedkort. To av hovedkortene byr Intels LGA2011-sokkel. X79 Extreme 11, er kanskje det råeste av dem. En spennende funksjon er at kortet kommer med to broer for PCIe 3.0-grensesnittet, som vil støtte fremtidens skjermkort.

ASRock hevder X79 Extreme 11 er verdens første hovedkort som støtter 4-veis SLI og CrossFireX på x16-båndbredde i hele fire spor. Den har åtte DDR3-spor for minnemoduler og en maksimal kapasitet på 64 GB. Hovedkortet byr på med LSI SAS2308-kontroller som gir maksimalt ti SATA-innganger, hvorav åtte kan brukes som SAS.

Hovedkort for spillere

ASRoc lanserer også et hovedkort rettet mot spillere. Fatal1ty X79 Champion er spekket med åtte spor for DDR3-minnemoduler, tolv USB 3.0-innganger og seks SATA-innganger. For mange vil nok de fem PCIe x16 3.0 plassene med støtte for fire-veis Nvidia SLI eller AMD CrossFireX være mest fristende.

Eksklusivt til Fatal1ty X79 Champion er programvaren Fatal1ty Mouse Port. Produsentene hevder det skal øke musepresisjonen, uten at de legger så mye beskrivelse i hvordan dette foregår. Hovedkortet har Creative Sound Core3D integrert for dem som liker litt ekstra på lydfronten.

Du kan lese mer om X79 Extreme 11 og X79 Fatal1ty Champion på ASRocks hjemmesider

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen