Test

Asono Opus: Den offisielle Idol-spilleren

Idol har for lengst gått fra å være en talentkonkurranse til å bli et helkommersielt underholdningsprogram som alle grener i næringslivet kan tjene gode penger på. At man i år får en offisiell MP3-spiller assosiert med programmet, bør derfor ikke komme som noen stor overraskelse. At spilleren har karaokefunksjon gjør trolig heller ikke at noen får bakoversveis.

Mens Idol i USA (American Idol) har hatt et svært stort nedslagsfelt blant publikum, med seere i alle aldre, har Idol i Norge vært rettet mot personer på ungdomsskolen. Dette har man tydelig kunnet se på hva slags publikum som har dukket opp på både sendinger og konserter. At årets Idol-spiller derfor ikke er rettet mot de store entusiastene er derfor ingen bombe.

"Den ser litt fjortis ut", sa undertegnedes mor da jeg var hjemme en tur i julen og viste frem spilleren. Det er kanskje dumt å skape fordommer, men når man retter en spiller mot det markedet må man nesten tåle det: Jeg har ingen problemer med å se denne spilleren hengende rundt halsen på 14 år gamle jenter med tettsittende Miss Sixty-bukser og i overkant mye sminke.

Selv om spilleren åpenbart passer godt til fjortis-kategorien, er det ingenting i veien for at det også kan passe for flere. Vi har tatt en titt på årets Idol-spiller, Asono Opus.

Vi sender en stor takk Asono som lånte oss spilleren til testing.

Asono Opus 256 MB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen