Test

Asetek Waterchill

 

Det fins en del forskjellige grunnpakker for vannkjøling på markedet, mange med det fellestrekket at de er dimensjonert nokså beskjedent. Noen er direkte dårlige kjøp dersom du tar sikte på å bygge ut vannkjølingen med tiden, andre pakker er laget for at du skal kunne kjøle de tre punktene i maskinen som er interessant: CPU, GPU og chipset. Dersom du tenker langsiktig, er sett som lett lar seg bygge ut å foretrekke.

Waterchill-pakken inneholder alt du trenger for å komme i gang med vannkjøling og er laget for å være driftssikkert og enkelt å montere. For de som ønsker å kjøpe seg vannkjøling er denne typen komplette pakker til god hjelp - du slipper å bekymre deg om slangedimensjoner, hvilken kjøleblokk du skal velge, hvilken radiator du bør ha - kort sagt er dette plug and play. På den andre siden mister du muligheten til selv å velge komponenter, så det blir på mange måter som å kjøpe en PC fra Compaq eller Dell. Ikke at det nødvendigvis trenger å være negativ.

Du kan også få kjøpt alle Waterchill-komponenter "i løsvekt", og det finnes sett som kun inneholder VGA og/eller chipsettkjølere. Disse settene er perfekte for Vapochill PE / SE -eiere, og de senere Vapochill er allerede klargjort for Waterchill.

Vi har tidligere testet Aseteks Vapochill PE, og den har vist seg å være i toppklasse for oss overklokkere. Med Waterchill presenterer Asetek en løsning for et mer normalt budsjett, samt at muligheten for å kjøle mer enn bare prosessoren er til stede.

Asetek har gjort et meget grundig utviklingsarbeide, og dokumentasjonen er omfattende. Vi skal ta for oss noen punkter samt sevfølgelig se hvordan systemets ytelsen er.

 

Takk til Asetek som sendte Waterchill til test.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen