Arrr! Pirater på Facebook

For kort tid siden åpnet Facebook for at nettstedet kunne oversettes til andre språk enn engelsk. Etter hvert har det kommet til en rekke nye språk. Den siste oversettelsen er derimot trolig lite brukt i virkeligheten.

Facebook for pirater
Nå kan du nemlig få den populære nettsiden servert på ekte piratspråk. Ved å gå inn på språkvalg helt nederst på siden og bytte til "English (pirate) - beta" vil hele nettsiden se ut som om den er skapt av lite taleføre pirater. "Venner" er for eksempel gjort om til "Me Hearties" og du får ikke lenger lov til å føre opp om du er en "han" eller "hun". Nå heter det "mate" og "wench". "Hjelp" er som seg hør og bør oversatt til "Mayday!"

Nettsiden kan med andre ord være noe vanskelig å forstå om du velger piratspråket, men en god latter vil du i hvert fall få.


Nå kan du velge piratspråk hos Facebook.

Flere språk på vei?
Denne oversettelsen er gjort av Facebook selv, men det spørs om det ikke nå vil dukke opp Facebook-versjoner på flere lignende sråk. Som for eksempel alvespråk, eller kanskje en norsk versjon av piratspråk.

Denne piratoversettelsen gjør ingen nytte bortsett fra å medføre et smil en fredags ettermiddag. I hvert fall for alle de som en gang i tiden brukte timer på spillene i Monkey Island-serien.

Kilde: Facebook.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen