Arrestasjon var PR-stunt?

Tidligere denne uken ble en mann arrestert i London, mistenkt for å selge tilgodelapper for musikkfiler fra AllofMP3. Pengene etter salget skal visstnok ha blitt sporet til AllofMP3.

Nå hevder talsmenn fra AllofMP3 at det hele er et PR-stunt fra IFPIs side. De som står bak nettstedet hevder virksomheten er lovlig, og at arrestasjonen ble satt i verk for å skape blest om IFPIs sak.

Når betalingsselskaper som Visa, MasterCard og PayPal begynte å blokkere betalinger fra nettsiden, ble selskapet som står bak AllofMP3, Mediaservices, nødt til å ta i bruk tilgodelapper som betaling.

Mediaservices tar avstand fra arrestasjonen, og hevder mannen som ble arrestert ikke var ansatt eller på oppdrag fra selskapet. De mener tilgodelappene trolig var en gave som ble solgt av en privatperson, og at mannen ikke var en representant fra en engelsk AllofMP3-filial, slik IFPI synes å hevde.

Videre hevder AllofMP3-talsmenn at nettstedet ikke har noe kontor eller ansatte utenfor Russland, og at nettstedet er fullt lovlig der til lands. De hevder også at de betaler godtgjørelser for solgte låter på en lovlig måte.

(Kilde: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen