Arnolds arvtager

Roland Kickinger seiler opp som arvtageren til Schwarzenegger.
Roland Kickinger seiler opp som arvtageren til Schwarzenegger.

Clinton News-Record kan melde om at tidligere bodybuilder Roland Kickinger skal spille T-800 i Warner Bros’ kommende "Terminator Salvation", som er ventet til kinoene mai 2009. Og Kickinger har allerede en rekke likheter med den nåværende guvernøren.

Kickinger er selv født i Østerrike og kom til USA for 13 år siden. Han har gjort karriere innenfor bodybuilding, hvor også han har vunnet tittelen Mr. Universe. Blant hans mentorer og treningskompiser finner vi selveste Schwarzenegger, og Kickinger legger ikke skjul på at Arnold er en stor inspirasjon.

Son of the Beach

Kickingers skuespillerkarriere har lenge vært preget av mindre roller i diverse TV-serier. Hans første "større" rolle var i serien "Son of the Beach", en parodi på "Baywatch", hvor han spilte den store og samtidig litt enkle Chip Rommel. Snart blir han å se i rollen som Hulken i den kommende "Disaster Movie", men det er liten tvil om at rollen som T-800 kan åpne nye dører for østerrikeren.

Andre skuespillere tilknyttet "Terminator Salvation" er Christian "Batman" Bale, Bryce Dallas Howard og Helena Bonham Carter. Josh Brolin, sist aktuell i "No Country for Old Men", skal visstnok være aktuell for rollen som Terminator.

Hvorvidt Kickinger satser på en karriere innen politikken om noen år er heller uvisst.Terminator Salvation
Terminator Salvation" vil bli den første filmen i serien hvor Schwarzenegger glimrer med sitt fravær etter at han skiftet kamparena.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen