Archos med rå digital lommebok

Basisenheten i AV300 serien er en 20 eller 40 GB stor harddisk med en 3.8 tommer stor LCD-skjerm og oppladbart batteri. Harddisken kan selvsagt brukes til lagring og transport av alle typer filer. Overføringen skjer via USB 2.0 eller Firewire-grensesnittet. Firewirekabel må imidlertid kjøpes separat.

Fordi man her har en høyhastighets ekstern harddisk med oppladbart batteri kan man bruke den eksterne lagringsenheten overalt, noe man ikke kan med andre løsninger som krever tilkobling til strømnettet.

Bilder og video i AVI-formatet kan spilles av direkte på den store 3.8 tommers LCD-skjermen. Dessverre må man kjøpe en egen modul med kortleser for å kunne overføre bildene rett fra kameraet, og bare CompactFlash og Smartmedia støttes i øyeblikket. Heldigvis finnes det adaptere fra andre produsenter som gjør at man kan koble f.eks. SD og XD-minnekort rett inn i et CompactFlash adapter.

AV300 med kortlesermodul

Det finnes også andre moduler man kan kjøpe, bla. et 3.3 Megapikslers digitalkamera og MPEG-4 videokamera. AV300 kan også brukes som en MPEG-4 videoopptaker hvis man kjøper en spesiell modul for dette.

På de medfølgende hodetelefonene finnes det en fjernkontroll med innebygget FM-radio. Man kan lagre radio direkte i MP3-formatet, og fordi radio caches på harddisken kan man ta opp en låt fra begynnelsen selv om man begynner å "ta opp" midt i sangen!

Via fjernkontrollen kan man styre de fleste funksjoner, inkludert direkte opptak av MP3-filer via den innebygde mikrofonen. Dermed kan man også bruke enheten som en diktafon.

Pris og tilgjengelighet i Norge er enda ikke kjent.

Spørsmål eller kommentarer? Bruk forumet vårt!

Linker:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen