Archos Gmini 400 med fargeskjerm

Flere og større bilder i prisguiden

Undertegnede har selv en Gmini 220, en fleksibel MP3-spiller med 20 GB lagringsplass og CompactFlash-slot. CompactFlash-sloten gjør at jeg slipper å ha med bærbar PC på ferie; når minnekortet på digitalkameraet er fullt overfører jeg bildene til MP3-spilleren i stedet. Via adaptre kan jeg overføre også bilder fra andre typer minnekort.

Den blå/hvite skjermen på Gmini 220 er imidlertid elendig til visning av bilder, men dette ser Archos nå ut til å ha gjort noe med. LCD-skjermen til Gmini 400 kan vise både videofilm og bilder i farger.

Dessverre er det ikke lenger støtte for CompactFlash Type II minnekort, på Gmini 400 kan kun Type I brukes. Dermed blir ikke dingsen aktuell for profesjonelle fotografer med IBM Microdrive eller tilsvarende minnekort. Mange adaptre til andre minnekortformater bruker også Type II-formatet, så på dette området er ikke Gmini 400 like fleksibel som forgjengeren. Gmini 400 er også noe større enn Gmini 220.

Gmini 220 har vært plaget av mange bugs, men har blitt stadig bedre ettersom ny firmware har blitt sluppet. Vi får håpe at Gmini 400 er et mer feilfritt produkt enn forgjengeren.

I prisguiden finner du linker til mer informasjon om produktet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen