Archos viser frem Android-nettbrett

Archos viser frem Android-nettbrett

Ny Transformer-konkurrent vist frem i hemmlighetsfull video.

De fleste kjenner nok Archos mest som en produsent av mediespillere. Produsenten har de siste par årene også laget nettbrett. I går la Archos ut en video på Youtube der de viser frem et nettbrett som likner litt på Asus' Transformer-modeller.

Les også: Test av Asus Transformer Prime

Nettbrettet skal ha fått navnet G10 xs. Ut fra videoen ser det ut til å dreie seg om et nettbrett som blir levert med tastatur og som kan klappes sammen til én pakke.

Dreie for å åpne?

Foreløpig er ikke spesifikasjoner eller nøyaktig design vist frem. Ut fra videoen kan det se ut til at brettet skal dreies rundt over tastaturet for å åpnes. Det er ikke godt å si om det roterer på en hengsel, eller sitter fast på andre måter.

Ut fra videoen ser det ut til at både nettbrett og tastatur blir svært tynne. Fargeskjemaet i videoen er grått, men det kan hende at brettet også dukker opp i flere farger.

Archos har tidligere lagt seg lavere i pris enn flere av sine konkurrenter, og dersom G10 xs kommer med kraftig innmat og Android 4.0 kan den vise seg å bli en alvorlig konkurrent til flere av produsentene på markedet.

(Kilde: slashgear.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen