Arbeidslogger i forumet

Arbeidslogger i forumet

Helt siden forumets fødsel har iherdige brukere lagt igjen brukerbidrag. Alt fra modifisering av biler til bygging av hus viser forumbrukerne frem, via regelmessige oppdateringer med både erfaringsskildringer og ikke minst bilder.

For de datainteresserte finner du også en egen kategori for arbeidslogger. Her kan du se steg-for-steg hvordan forumfolket konstruerer alt fra skjermrigger til PC-er i akvarium. Vi har i denne artikkelen samlet et liten knippe med aktuelle arbeidslogger, samt et par ord som skaperne selv har lagt igjen i forumtrådene. Bilder og kommentarer tilhører de respektive brukerne.

Nytt liv i gamle komponenter

- Siden jeg jobber som vaktmester for diverse store firmaer har jeg god tilgang på diverse rot og skrot som skal kastes. En av disse kildene er E-avfall kurvene og diverse restavfall fra byggeprosjekter. Dette prosjektet vil i stor grad basere seg på å bruke det jeg har og eventuelt det jeg finner. Visse ting må jeg selvfølgelig kjøpe, men jeg prøver og holde kostnadene nede.

– Jeg startet i fjor høst så ting går ikke akkurat fort, men jeg er over den verste kneika. Fra nå av kan det gå litt tid mellom updatene, men det skal fullføres. Jeg har testkjørt systemet og Linux eller Windows med XBMC funker utmerket og spiller HD video helt fint.

NES gjennopplives

- For en god stund siden kjøpte jeg meg et lite hovedkort av typen Mini-itx, og har siden da lett en god stund etter et passende kabinett. Mange kabinett ble vurdert, både ferdig lagde og hjemmelagde, men ingen kabinett passet meg. Da fant jeg NES som virket ypperlig til en liten HTPC.

- Jeg har kommet et godt stykke på vei. Det eneste som egentlig mangler er å få tak i skruer og slikt for monteringen av alle delene. Har fått tilbake NES kontrollene, så da mangler bare Retrokit til de.

Trekabinett for LAN

- Dette prosjektet går ut på å bygge et pent og stilig PC-kabinett i MDF, med et rødt og svart tema. I starten var det ment som et server-kabinett, men det har utviklet seg til å bli kabinett til hoved PC-en. Dette er et langtidsprosjekt, så jeg vet ikke når jeg blir ferdig, men jeg regner nå med å være ferdig til TG11.

Dette er bare tre raske eksempler på hva som er å finne i forumet vårt, det er mer å finne i arbeidslogg-kategorien. Som litt ekstra koselesing, eller bare bildetitting, nå i jula vil vi også trekke frem et par gamle klassikere som uten tvil er verd et par minutter.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen