Test

Aquacomputer Cuplex EVO (P4)

 

Kjøleblokken har et meget spesielt utseende, men det er ingen tvil om at den er pen. Aquacomputer har forstått at det er viktig i dagens marked, hvor flere og flere kabinetter leveres med vindu både her og der. Det hjelper lite om kabinettet ser pent ut når utstyret som er inni ser heller forferdelig ut!

Oppbygningen er noe spesiell; en kobbersylinder på 770 gram er bearbeidet ned til 220 gram. Fra niplene går det en kanal helt ned til bunnen. Det er dreid ut to spor inn til de to kanalene. Deretter er en plexisylinder trykket utenpå blokken, med pakninger øverst og nederst. Til slutt er en stålring skrudd på toppen for å sikre plexisylinderen (som sitter meget godt...).

 

Info:

  • Materialer: Kobber, plexiglass og aluminium
  • Dimensjoner: (LxBxH) 89x 69 x 50 mm, Ø53mm.
  • Vekt: 220 gram
  • Tilkobling: Ø10 mm (3/8")
  • Festemekanisme: Fire skruer med fjærer, nylonskiver og "thumbmuttere"

     

Utseende/finish

Smaken er som baken - delt - men jeg tror de fleste er enige om at denne blokken ser meget pen ut! Den er både tung og ser meget solid ut, samtidig som den formelig oser av kvalitet.

Ikke mye å utsette på finishen!

Som vi ser av bildene, har Cuplex EVO en nokså spesiell utforming. Selve kjøle-enheten er sylindrisk, og festes ved at en aluminiumsplate tres over den. Kjølehodet er felles for både P4 og AMD; Det er kun festeplaten som er forskjellig. Undersiden er meget jevn og blank, noe som gjør at den får god kontakt med prosessoren.

 

Vi takker Microplex for å ha sendt oss Cuplex EVO til test.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen