Aprilspøk: Windows Longhorn avlyst

Longhorn var originalt planlagt som en liten oppdatering i forhold til Windows XP. Microsoft la så på en hel haug med nye teknologier slik som WinFS, Avalon og Indigo, teknologier som senere har blitt fjernet fra lanseringsplanen. Det revolusjonerende filsystemet WinFS kommer ikke til å være ferdig før tidligst i 2007, ifølge detaljer selskapet har kommet med tidligere. Dette har kollidert med den lanseringsdatoen for Longhorn som Microsoft har satt, nemlig sommeren 2006.

Også teknologiene Avalon og Indigo har tidligere blitt plukket ut fra Longhorn, og Microsoft kommer til å lansere disse teknologiene også for Windows XP. Alle teknologiene skal også være integrert i det kommende Windows kodenavn Blackcomb, som foreløpig er planlagt for lansering en gang i 2008.

Microsoft kommer også til å lansere et såkalt Longhorn-tema til Windows XP en eller annen gang i løpet av sommeren. Dette vil gjøre slik at Windows XP får utseendet som var planlagt for Longhorn.

Indigo og Avalon vil bli sluppet for Windows XP når de er klare. Programvaregiganten utelukker ikke at disse vil komme sammen med Service Pack 3 for Windows XP, som også er planlagt lansert i 2007, omtrent samtidig med at disse to teknologiene skal være klare.

Kilde: Microsoft

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen