aa!

Aprilsnarr: Hardware-nettverket starter nettbutikk

Som mange av dere forstod, var nedenstående artikkel årets aprilspøk på Akam. Saken ble tatt godt imot, og vi fikk ikke mindre enn 91 foruminnlegg, 654 eposter fra lesere som ville ha gavekort, og en jobbsøknad fra en som ønsket å jobbe i nettbutikken vår.

Vi beklager å måtte meddele at vi har ingen gavekort, og vi har ingen ledige jobber, og vi starter selvfølgelig ikke noen nettbutikk.

Er du lei av nettbutikker som pusher varer de ikke vet noe om, og som ikke kan fortelle deg om hvorfor du skal kjøpe det ene framfor det andre?

1.mai åpner vi Hardwarebutikken – hwb.no, så nå blir vi en komplett nettside der du kan lese om produktene, finne spesifikasjoner, diskutere med andre, lese andres erfaringer og kjøpe det du ønsker, alt på samme sted.

For å få en god start på butikken, deler vi i dag ut gavekort pålydende 500,- kroner til de 500 første som ønsker å være kunde hos oss. For å få et gavekort, sender du en e-post til kunde@hwb.no og skriver ”gavekort” i emnetittelen, så sender vi deg en kode du kan bruke når du bestiller.

1. mai kan du også handle hos oss.
1. mai kan du også handle hos oss.

Utover dette, kommer vi ikke til å bruke store ressurser på markedsføring, siden vi har så stor brukermasse på sidene allerede. Det gjør at det blir mulig for oss å holde prisene lave. De gode forbindelsene vi har til produsenter i Norge og resten av verden gir oss også en unik mulighet ingen andre har.

Butikken vil kjøre samme profil som Hardware-nettverket har hatt hele tiden, nemlig at den skal tilby noe ekstra til kundene. Hovedfokuset blir å service og brukerstøtte, og sikre at de som handler får det de faktisk ønsker seg, og ikke blir villedet av tvilsom markedsføring.

For å beholde vår redaksjonelle integritet vil butikken og redaksjonen være klart atskilte avdelinger, slik redaksjonene og annonsesalg er det i dag.

Til å begynne med vil vi tilby datautstyr, fotoutstyr, spill og mobiltelefoner. Etter hvert vil vi utvide sortimentet, tilby nesten alt som har knapper og går på strøm.

Velkommen til Hardwarebutikken, 1. mai.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen