Aprilfesten er i gang

Aprilfesten blant forumbrukerne er godt i gang, og over 50 deltakere har valgt å utfordre seg selv til å ta gode bilder i løpet av april. For de uinvidde går konseptet kort fortalt ut på å utfordre seg selv fotografisk hver eneste dag i april, og presentere sine bilder på forumet. Valg av utstyr bestemmer deltakerne selv. Aprilfesten er inspirert av fjorårets Oktoberfest. Du kan lese mer om reglene for aprilfesten her.

Deltakerne har gitt seg selv mange kreative utfordringer, som for eksempel å kun ta bilder av motiver med hjul, kun makromotiver, kvadratiske motiver, vidvinkelbilder og til og med vinterhager.

Forumbrukeren Anew har utfordret seg selv til å ta bilder kun med manuell eksponering. Hvert eneste bilde skal også kobles til en sang. I dette tilfellet er den doble gule linjen på Ring 2 i Oslo koblet sammen med sangen Double Yellow Line.

Klikk på bildene for å se større versjoner. (Foto: Anew)

En annen bruker, bObleJet, har forpliktet seg til å fotografere noe av det han eller hun hater aller mest, nemlig vinterhager. Resultatene er imdilertid svært så stemningsfulle, som dette bildet av klesvask bak nedduggede vinduer:

(Foto:bObleJet)

(Foto: Eirikant)

 

 

 

 

Utendørs møblement kan fort bære preg av vær, vind og tidens tann, og brukeren Eirikant har foreviget denne benken utenfor Grimstad.

Fotografens utfordringer var å bruke kun manuell fokus og ingen beskjæring eller redigering av bildene bortsett fra å konvertere dem til svart-hvitt.

Mr. Olsen leker seg med makromodus i aprilfesten, og har fanget et speilbilde i en dråpe:

(Foto: Mr Olsen)

(Foto: Sverrelerre)

 

 

 

 

Speilinger i vann er gode motiver. Her har brukeren Sverrelerre tatt et blinkskudd av en paviljong på en regnvåt aprildag i Oslo.

Sverrelerres utfordring til seg selv var å kun ta bilder i vidvinkel.

 

 

 

 

Vil du se flere av deltakernes bilder, kan du ta en titt i forumet for aprilfesten.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen