Aprilfesten 2009

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den oppvakte leser vil allerede ha oppdaget at utfordring-underforumet nå er fullt av emner som har "Aprilfest" i navnet, og det er ikke uten grunn. Fordi aprilfesten i fjor var en så stor suksess, arrangeres det også i 2009 en aprilfest i fotoforumet vårt.

Bilder fra fjorårets aprilfest finner du her, og nedenfor presenterer vi noen av bildene fra årets evenement.

Det er ingen tvil om at nivået på fotografene pg deres bilder er meget høyt, og vi presiserer at dette bare er et lite utvalg bilder fra en liten rusletur innom årets aprilfest.

Først ut er sn0dig, som vil bruke aprilfesten til å finne tilbake til inspirasjonen. Noe av det han gjør er så enkelt som å plassere ut små plastfigurer i et miljø, for så å fotografere dem. Enkelt, effektivt, og dyktig gjennomført!

Foto: sn0dig
Foto: sn0dig

Godeste sn0dig behersker imidlertid også mer tradisjonelle former for fotografi, som blant annet dette vakre svart-hvitt-bildet viser:

Foto: sn0dig
Foto: sn0dig

Grizzmo har på sin side valgt å konsentrere seg om rust og forfall. Forfallets estetikk er mye brukt i fotografi, sannsynligvis fordi det er et tema fotografi egner seg bedre til enn de fleste andre kunstformer, noe Grizzmo viser blant annet med dette bildet:

Foto: Grizzmo
Foto: Grizzmo

IceFox er et kjent navn i forumet, og han har valgt seg makro som tema for aprilfesten. Dette temaet er absolutt ikke det enkleste i boka, men IceFox har på sitt sedvanlig dyktige vis feiret våren med dette fluebildet:

Foto: IceFox
Foto: IceFox

Imponaden nådde imidlertid de helt store høydene da vi fikk see dette bildet av en tulipan. Om noen hadde presentert dette som et verk av Joyce Tenneson eller Robert Mapplethorpe så hadde vi ikke uten videre funnet det usannsynlig.

Foto: IceFox
Foto: IceFox

Arnold_layne er også en gammel traver på forumet, og han har valgt å tvinge seg selv til å benytte alle objektivene sine, i tur og orden, for å lære utstyret sitt bedre å kjenne, og for å tvinge seg selv til å lete etter forskjellige motiver hver dag.

Foto: arnold_layne
Foto: arnold_layne

Aprilfestens kanskje særeste fototema er det nok Anew som står for. Han har nemlig valgt seg termodynamikkens andre lov som tema, og med det som grunnlag har han blant annet begått dette stemningsfulle bildet:

Foto: Anew
Foto: Anew

Til slutt vil vi gjerne fremheve Ingardj som har valgt å ta alle sine aprilfestbilder på blender f1.2:

Foto: Ingardj
Foto: Ingardj
Foto: Ingardj
Foto: Ingardj
Foto: Ingardj
Foto: Ingardj

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen