Apples servere brøt nesten sammen

Fler enn 200 nye funksjoner skal være på plass i iOS 5 (Faksimile: Apple.com)

Apples servere gikk nesten ned

Feilkode 3200 rammet mange som oppdaterte til iOS 5 i går.

Apples servere gikk nesten ned da tusenvis av iPhonebrukere ville oppdatere til den nyeste versjonen av operativsystemet, iOS 5.

Irritasjon verden over

Hvis du prøvde å oppdatere iPhonen din i går kveld var du langt ifra alene. Problemet var imidlertid at mange ble møtt av en feilmelding under synkroniseringsfasen, som førte til at telefonen rett og slett ikke ville oppdateres. Feilmeldingen het Error 3200, og irriterte brukere over hele verden.

På Twitter ble feilkoden en såkalt «Trending topic» verden over, og mange sinte brukere fikk ut agresjonen sin på Facebook. Fellesnevneren var Error 3200, som gjorde flere iPhoner midlertidig ubrukelig, mens andre iPhoner måtte bli gjenopprettet fra fabrikkinstillinger og mistet mye data på veien.

Intern feil

Grunnen til det hele skal være en intern feil hos Apples servere, som rett og slett ikke taklet den massive trafikken som oppdateringen førte til.

Dermed er det langt mer sansynlig at oppdateringen går smidigere i dag, eller en av de kommende dagene. Skulle du være en av de som sitter med en ubrukelig iPhone etter gårsdagens fadese er det derfor bare å prøve igjen, og krysse fingrene for at Apple har fått ordnet serverne sine.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen