Apples nye Iphone-planer

Apples nye Iphone-planer

Det dukker til stadighet opp nye rykter om Apples neste mobiler, men denne gangen er det Apple selv som er ute og forteller.
 
Ifølge Apple Insider lanserer Apple nå ulike teorier om hvordan de skal kunne oppnå stadig høyere markedsandeler.

- Betydelig vekst
Det var under et møte mellom Apple og analytikere fra selskapet Oppenheimen at Apple åpnet seg om noen av selskapets tanker om fremtiden.
 
Ifølge analytiker Yair Reiner, ville ikke Apple kommentere spørsmål om konkrete nye modeller, men holdt fast på potensialet for betydelig vekst når det gjelder både Mac og Iphone.
Apple er også spesielt interessert i det kinesiske markedet, der det tidligere har vært snakk om mulige forhandlinger med de største mobilselskapene China Mobile og China Unicom.

Mulige valg
Apples satsningsområder kan være mer funksjonalitet, lavere priser, økt geografisk vekst eller å segmentere markedet med ulike modeller.
 
Analytiker Reiner understreker imidlertid at Apple ikke har sagt at de nødvendigvis skal gjøre alle disse grepene, men at det mer er en slags oversikt over mulige valg.
 
Analytikeren tror likevel en kombinasjon av disse valgene vil kunne dukke opp i form av nye modeller innen seks måneders tid.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen